Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Over ons

In 1949 kreeg de heer J van Dijk senior , werkzaam als vennoot van accountantskantoor Breukers, van Dijk en van Iersel zijn eerste agentschap van een verzekeringsmaatschappij. Dat was de start van het huidige assurantiekantoor.

Sjoerd van Dijk studeerde Werktuigbouwkunde en Weg- en Waterbouwkunde, maar kreeg in 1980 de mogelijkheid het assurantiekantoor over te nemen, dat nu onder de naam Algemeen Assurantiekantoor van Dijk V.O.F. bekend staat.

Als kantoorruimte diende in de eerste jaren een bovenkamer in de Molierelaan te Blerick. Later werd de garage omgebouwd tot kantoor .

In 1988 verhuisde de familie van Dijk vanwege ruimtegebrek op de oude locatie, naar de Baarlosestraat 301 te Hout-Blerick. Vanwege de betere mogelijkheden tot serviceverlening viel wederom de keuze van kantoor aan huis. Aan de Baarlosestraat verscheen daarom een schitterend nieuw kantoorpand, ingericht naar de eisen van deze tijd.

 

Ons kantoor heeft geen verplichtingen aan welke verzekeringsmaatschappij dan ook. Bij deze vrije werkwijze kan het belang van elke relatie altijd centraal worden gesteld. Samenwerken met verschillende verzekeraars maakt het mogelijk dat er voor de klant met alle vrijheid een pakket wordt samenstelt. De premies en voorwaarden worden nauwlettend naar de wens van onze relatie per verzekeraar bekeken en uiteindelijk toegespitst op zijn of haar behoeften.

Samenwerken doen we o.a. met: Nationale Nederlanden, ASR, Delta Lloyd, Goudse, Agriver, Conservatrix, Acura /volmacht, Gebrs Sluyter/ beursmakelaar, DAS, Klaverblad, Aegon, Allianz, ONVZ, Stad Holland, Yarden en Dela

Ons kantoor adviseert en verzorgt niet alleen schadeverzekeringen, maar ook levensverzekeringen, hypotheken en financieringen.

Een goed advies is daarbij een must; zo’n advies krijgt u bij Assurantiekantoor van Dijk V.O.F.

Een adviserend gesprek kan plaats vinden binnen ons kantoor of bij de klant thuis. Samen met de klant wordt een verzekeringspakket samengesteld. Belangrijk hierbij is dat wij ons inleven en op de hoogte stellen van de leefsituatie van onze relaties, waardoor het juiste verzekeringspakket kan worden geadviseerd.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.